Glazen

Lille-Optiek
Alle oplossingen voor uw zicht

Ons aanbod van glazen

Wij werken alleen met kwaliteitsglazen, vervaardigd door de beste glasfabrikanten, en helpen u graag met de juiste keuze van uw glazen want het aanbod is enorm en onoverzichtelijk.

Glazen van goede kwaliteit hoeven niet altijd duur te zijn, maar voor een budgetprijs koopt men natuurlijk ook geen zeer duurzame en moderne topkwaliteitsglazen. U beslist uiteindelijk zelf welke kwaliteit en afwerking u wenst.

Wist u dat vele ziekenfondsen een extra tussenkomst voorzien voor glazen?

Terugbetaling brilglazen

Hier kunt u zien of u in aanmerking komt voor een of andere tussenkomst van uw ziekenfonds, voor de wettelijke of aanvullende verzekering. In geval van twijfel, raadpleeg steeds uw ziekenfonds.

www.cm.be

www.socmut.be

www.liberalemutualiteit.be

www.euromut.be

www.partena.be

www.oz.be

De ideale glazen voor computer of tablet of smartphone

Ontspiegelde brilglazen met blauw-licht controle-filter

Een scherper zicht  met een natuurlijke weergave van uw omgeving, waarbij tevens hinderlijke reflecties geneutraliseerd worden.

www.hoya.be

www.deceunynck.be

www.rodenstock.be

www.vision-company.be

Progressieve brilglazen

Bijna iedereen wordt met het ouder worden geconfronteerd met het feit dat het zien op korte afstand en op tussenafstand stilaan vermindert. Dit kan natuurlijk opgelost worden met een goede leesbril,maar evengoed met progressieve brilglazen, zeker als men tegelijkertijd ook nog een bril voor ver te zien nodig heeft.

Zodoende moet men niet constant zijn bril op en af zetten,of voortdurend wisselen tussen de brillen voor ver en dichtbij. Van groot belang echter is de juiste keuze van het brilmontuur en de zorgvuldig uitgekozen soort progressieve glazen, die in vele uitvoeringen bestaan waarvan dikwijls de ene soort voor u persoonlijk beter geschikt is dan de andere. Wij helpen u het juiste type glas te kiezen voor uw persoonlijke voorkeur en noden.

Verkleurende brilglazen

Deze glazen zijn zowel in mineraal als in kunststof verkrijgbaar,in verschillende kleuren en zowel in enkelvoudige als bifocale of progressieve uitvoering.

www.transitions.com

Gepolariseerde brilglazen

Deze glazen zijn verkrijgbaar in veluitvoeringen en zijn zeer nuttig om het verblindend effect en de weerkaatsing van het zonlicht te neutraliseren. Ideaal dus voor in de wagen, op vakantie of het sporten. 

Verdunde brilglazen

De tijd dat glazen dik en zwaar waren,is nu voorbij. Elk glas kan nu verkregen worden in een dunne of ultradunne uitvoering, eventueel zelfs speciaal voor u op maat gemaakt.